super glad

så jävla super glad :D i morgon åker vi! jag och lovisa firar alltså inte nyår hemma i örebro. nu åker vi någon annanstans :D.. uppdateringen komme rinte vara så bra nu under veckan då vi är borta men låvar att det kommer massa bilder när vi är borta:D!



REA

idag vart det marieberg med lovisa! handla lite nya kläder.  men blev inte så mycket blir nog mera sen när vi åker bort över nyår.  skriver mera i morgon puss och mys

i väntar på mat

i väntan på att få äta mat sitter jag just nu och kollar på michael jackson sista konser som går på tv just nu. han är så jävelusiskt bra på att både sjunga och dansa!



juldagen på lek och bus landet

hejsan svejsan :) god jul allihoppa idag har jag varit på emils jobb och lekt lite :) var inte där så länge men ändå, sprang ju runt och runt och lekte med mamma och pappa i den stora laburinten! det trodde jag aldrig att min pappa skulle springa runt i en sådan (Y) 




hihihihi

jadu, man måste ju ta tillfället i akt när man ändå är inloggad haha. jag är bääst tjohooo, o allt det där!
pussar
<3 //Anton

skärpning

Nej nu ska jag skärpa mig och börja blogga varje dag igen..

Idag har jag varit med Emil på stan och handlat det sista julklapparna. Sen blev det av till Marieberg och skulle handla nya bh:ar men  jag är så förbannat jävla trött på att handla det för det är sällan som man hittar en som är både snygg, bra och BRA. Så jag ska starta ett företag som ska göra snygga, bra och BRA bh:ar


RSS 2.0