kul jobb

hahaha idag, vart det en rolig dag på jobbet. det börja med att vi satt och åkte bil i 3 timmar eller ja alla sov och tommy körde. sen visste vi inte vad vi skulle göra under dagen, så vi åker ut och löetar efter en lada som vi ska "städa".

vi åker runt hela rynningeviken vilket ät ganska stort när man åker in på varenda liten väg för att kolla.
men vi hittar den tillslut och börjar städa men det sluta med att jag och sara går upp och hoppar från höskullen sen går vi och lägger oss där.




det var värt!

nu är klockan snart halv sju och jag ska åka och jobba! jag hade hellre velat vaknaupp i norrköping för att jobba med massa sjukt folk men nej istället får jag åka runt i örebro och måla bänkar..! det är inte allt lika kul.

det gick inte en endra dag på campen som det inte hände något sjukt på.

ELLEN MÅRTENSSON du är den sjukaste personen jag har träffa!
hade en helt underbar vecka med dig.. allt tokigt vi gjorde som T.ex.. ja massa det är så sjukt mycket så man kan inte ens skriva det !







sommarjobb

hejsan hejsan. nu sitter jag här utvilad. kom hem från jobbet och somna på direkten i soffan.  gjorde inte så mycket idag men fan jobbigt ändå, det är varmt och går upp kl 6. men det är chill att jobba med thomas. vi åker bil målar lite och äter mat. hoppas att det blir fint väder hela veckan nu bara!


nu blir det campen

nu sitter jag här i vårat rum och tar det lungt. har precis varit och ätit mat med dom andra . trevligt trevligt. men nu ska jag vara lite mera social med dom andra hörs sen !

 


mot norrköping

 nu måste jag snart rusa. nu går snart tåget till norrköping. ennu en vecka att jobba. men kommer inte blir lika roligt.. kommer sakna dig massor ju!


chocklad

 jag måste bara säga att det är så jävla gott med chocklad! men inte vilken chocklad som hellst det ska vara ÅRE CHOCKLAD det är den godaste. 

fick hem lite chocklad när mamma och pappa kom hem igår så nu har vi massor med chocklad!

  




trasigt?

hejsan hallå. nu har jag kommit hem från sjukhuset.. det vart ett långt besök, jag som trodde att jag bara skulle till sjukgymnasten.. men nej jag fick både åka till någon annan snybbe som jag fick vänta på i två timmar och sen till runtken. 

har haft så fruktansvärt ont i armen nu i två veckor, så dom tror att trådarna till ankrarna har gått av och att det är därför jag har ont så om det är jätte trasigt så måste jag förmodligen göra en ny operation och det vill jag inte .. vill komma tillbaka till ett normalt liv igen!


tänk efter

nu har jag fått en låt på hjärnan och det är låten på drift med kent.. sitter och gör en friends reklam och fick där med låten på huvudet.  den låten får än faktiskt att tänka efter hur man är mot alla andra så jag tycker att alla där ute ska ta och tänka efter på hur man är mot alla andra  det är även mobbning om man ignorrerar någon!


brev idag

 hejsan hejsan nu har jag kommit hem från lindesberg! kanon bra har det varit. massa mys med lovisa soreby! massa roliga bilder och massa annat!

när jag kom hem så ligger det ett brev på golvet men mitt namn på, blev lite fundersam på vad det kunde vara.. satt först och fundera på vad det skulle kunna vara men kom inte på något troligt det skulle vara.. öppna det och där ligger en klocka!?  jaha tänkte jag och blev glad. men sen kom jag ju på att jag skulle få en till av uf företaget. fick en ny färg och det blev vit så nu är det bara att sammla ihopp dom andra färgerna också!  ;)





en varm buss!

ja nu sitter på på bussen till lindesberg och det är sjukt varmt så jag dör snart!
skriver mer när jag kommer fram!


nu funkar det

hejsan hejsan. ja jag har haft problem med internet nu i några dagar så har inte kunnat blogga. men grym som jag är så fixa jag det idag ;) 

idag blir det att ringa sjukgymnasten och boka om en tid.. sen blir det att åka ut och cykla med mathilda om det inte blir dåligt väder så att säga.


utvilad

en dag har gått nu och jag har bara sovit!
kan inte ha blivit mycket bättre. funderar på om jag ska ut och åka lite skateboard orkar inte sitta inne hela dagen när det är så fint väder!


en vecka av klarad

ja nu har jag kommit hem efter en vecka i norrköping på satdium sports camp! det har varit en kanon kul vecka, hade en helt fantastisk grupp barn som var helt underbara och man fick myket skratt med er!


två härliga brudar från gruppen!
(bild från www.stadiumsportscamp.se )




tränings bild!


ludde din fisk jag saknar dig!


snabba bud!

ja här går det undan ! när sommar lovet börja hade jaf inte något sommar jobb, eller jag var tvungen att tacka nej för att det var första perioden och då var jag ny opererad.. så jag skulle ligga hela sommaren i hallstahammar men så blev det inte ! igår ringde sebastian från sports camp och fråga om jag kunde jobba vecka 27?:O  haha jag sa att jag kunde det så nu ska jag vara där i två veckor sen blir det hem och ha en vecka semester sen börja jobba igen!  hahah först inga pengar alls och nu massor av pengar!














RSS 2.0