vinn ett porträtt

 gör som jag och ha chansen att vinna ett porträtt på dig själv. gå in och tävla på http://pictureofmind.blogg.se/ 
hon är grymt bra på att rita och måla!



H O C K E Y, hockey

Idag blir det att åka ner och kolla på när Örebro hockey spelar mot malmö.

ja det är sant, sara karlsson ska sluta platta håret så nu är det krulligt från och med nu!



som vanligt på en lördag

förlåt för jag inte har upptaterat! men jag skulle ha gjort det igår men när jag hade börjat skriva så kom pappa och skulle ha datorn så jag fick flytta på mig.

men igår var det lördag, och som vanligt på lördagar så fick jag åka och spela handboll denna gång i västerås. gick bra för mig men vi förlora.. men jag lyckades dynga in 6 mål iallafalla från en possition som jag inte är van att spela på så tummen upp för det (Y)

sen blev det hemma och ha en mys lördag hä hemma med gästerna;) fan vad jag längtar till sommaren. så sjukt skönt att vara i HALLSTAHAMMAR. 



en solig fredag

 varit ledig från skolan idag det var ju så awsome(Y) blev att ta en lång sovmorgon och sedan upp till polisen och hämta mina PENGAR!  inget att skryta med i och med att det bara var 100 kroner!. men men vad ska man göra liksom?
sen blev det att gå på hondersmässan och kolla runt lite tills mathilda sluta skolan då det vart mat och köpa födelsadags present till hennes moster som fyller år idag !








tre på mindre än ett år?

hahah idag kom jag och lovisa på att vi kommer göra tre resor tillsammans och vi har inte ens känt varandra i ett år än.
under detta år har / ska vi åka till

  • göteborg
  • skidresa
  • TOGO / Afrika

helt sjuk att vi ska göra allt det hära :) jag undrar hur mycket vi kommer resa med varandra i våra liv ? jag hoppasatt det blir mycket, mycket, mycket för jag älskar att vara med dig bruden!;)









skoldag på hindersmässan

god kväll alla! 
tänkte bara säga att idag var en skön och kort dag förutom att det var svin kallt ute.






tisdag

skolan idag då! den var helt okej. och i morgon blir det att gå på hinders mässan med klassen:P vet inte vad vi ska göra riktigt. men något hittar dom nog på ska ni se. bilder kanske kommer det vet man aldrig. ska snart gå och lägga mig för sova är just nu det bästa jag vet!




måndag och sjuk

jaha då var det måndag igen då, jag jag är sjuk.. inte så kul har absolut inte gjort något idag! jo jag har tagit ett bad och kollat på tv. det är det ända jag gjort





hur ska min fredag sluta?

äntligen fredag!
just nu sitter jag och funderar på hur min fredag ska sluta?!
har inget så speciellt planerat att jag ska göra blir att sova tidigt idag  har ju en otroligt viktig match att spela i morgon. har inte fått spela på några månader, har ju varit skadad i min axel som inte ha velat blivit bra ..
men nu är den bra och jag hoppas att den ska hålla nu.


förlåt för att jag sa att det var EM match igår, den är så klart idag och börjar 18.15 och jag hoppas värkligen att dom vinner denhära nu så dom går vidare!




EM

 just precis vad jag tänkte prata om .. handbols EM!
ska jag själv göra en analys på hur sveroige spelar så tycker jag att dom har varit grymt bra i första halvlek  både matchen mot polen och slovenien. men dom slapnar av efter ett tag och då kommer dom andra och bara rullar över dom! vi får hoppas att det går bra idag och att dom vinner den så har dom en chans att gå vidare iallafall!






disney maraton

hahah kul i skolan idag då(Y)  sitter och imiterar massa repliker från disney filmer!  vi kom fram till att den bästa är ju så klart från hitta nemo.
så vi bestämmer oss för att ha en film maraton kväll med dom bästa disney filmerna!(Y)

onsdag som onsdag

jaha idag var det onsdag då. blev att åka till skolan och var väll en helt okej dag men kunde ha varit roligar tycker jag allt. sen kom jag hem och var tvungen att jobba så missa em matchen på tv.. men nu ska jag åka ner och kolla på när Örebro sk spelar mot guif. jag hoppas det går bra för oss så vi kan få vara kvar i div 1.



danens outfitt



sova

det är sjukt vad trött jag är .. går i skolan 8 till fyra varjedag känns det som!
inte bra .. så jag ska börja med att gå coh lägga mig i god tid så jag kan sova länge  (Y)

jobba

 jobba idag men det har inte kommit än.. funderar på att säga upp mig  för det kommer aldrig itid och jag har lixom annat att göra :O


en bomb?..

jag måste bara berätta en helt sjuk sak som hände mig i fredags!

jag och lovisa skulle gå på bio och när vi var inne på toan och kom ut så hitta vi en väska då säger jag lite på skoj

jag- vi kollar i den om det är en bomb
Lovisa- nej tänk om den smäller när du öppnar
jag- nej klart den inte gör, vi kollar

jag öppnar väskan och inser att det då inte är en bomb, utan en bärbar dator!.
då bestämmer vi oss för att gå till polisen och lämna in den. jag hoppas att han/hon inser att det var en snäll människa som lämna in den till polisen och inte tog den själv,som jag lika görna kunde ha gjort!


helt okej

 min torsdag har varit helt okej! börja med att åka till skolan och kom dit ungefär en halv timma tidigt så satte mig och fyllde i en blankett om togo dig jag vill åka och försöka göra en förändring. skulle vara grymt kul att få åka ner dit, sen blev det engelska men vi gjord einte så mycket vi satt och prata med varandra ( engelska såklart ) sen blet det layout med lena och fråga mig inte varför men gud vad stressad jag blir på den sista lektionen på dagarna.

 slutade 11.20 idag då blev det iväg till rehab och träna lite. som vanligt ringer jag till emil och frågar om han kan hämta mig men nej nej han var så upptagen med att kolla på film så han vill inte vara så snäll och hämta mig så jag fick gå 2 km till bussen som jag nästan höll på att missa men men kom hem till slut och nu itter jag här och väntar på mat sen ska jag åka och träna handboll!





skolan

 sitter just nu i skolan och gör inte ett skit!   har jätte tråkigt och fryser som tusan. slutar halv fyra idag sen blir det hemma och sova sen träning med b-laget igen!  (Y)

träningen

träningen idag gick svin bra!(Y) koppla bort allt annat bara fokusera på träningen.  innan jag åkte så fick jag ett brev från universitetssjukhuset och har fått en ny tid där, så nu får vi hoppas om det händer något!

supersurasugg sara!

jaha nu kan det nog bara bli bättre, det börja med att  buss chauffören på 513 inte släppte in mig på bussen på morgonen så blev svin förbannad på han och hade en diskussion med han om att jag skulle åka med men han tyckte inte det men varför skulle jag inte få åka med en buss liksom?  
Sen när jag gått av den och vänta på 14 som skulle komma en någon minut så var den full men den dära förbannade gubben på bussen som inte ville flytta på sig stod bara och glodde på alla som stod där och ville in, vi kanske var 15 som vänta, hade han flyttat på sig så hade minns 20 till kunnat komma in men nej nej han ville absolut inte flytta på sig så vi kom försent till skolan och jag var allmänt förbannad på allt och alla. Sen blev det en inte så kul dag i skolan.. har börjat på andra världskriget i skolan, men vafan rätt ska vara rätt tycker i alla fall jag men vet inte vad ni andra tycker.      
Sen tycker jag absolut inte om personer som inte kan stå för vad dom säger, tycker eller vill egentligen. Tycker man kan säga vad man ska göra när man vet det istället för att ge någon förhoppningar som egentligen skulle kunna göra något annat.  Missa matchen i söndags i Eskilstuna men men  skulle jag kunna spola tillbaka tiden skulle jag ha åkt på den men vad ska man göra..



söndag i idrottshuset

idag blir det en söndag i idrottshuset och kolla på fotboll med emil,anton och henrik.. kunde ha varit i eskilstuna och spelat handboll men nej så blev det inte..
 men nu kommer snart bussen så best att gå ut så man inte missar den !
hare gött!

ny renoverat

hejsan allihoppa!
 har inte kunnat uppdaterat så offta just nu bara för att vi håller på att renoverar här hemma lite överallt. så har inte haft tillgång till datorn.. men nu börjar det bli klart så nu hoppas jag att det kommer bli bättre! idag har jag inte gjort så mycket  kände mig bara ivägen när jag vara där ute i köket/ hallen så blev att sitta inne på emils rum och kolla på film heladagen men nu ska jag ta en varm bastu och sen äta mat och kolla på en film med mammsen och pappsen!  det kommer bli guld tror jag (Y)


fotboll

idag ska jag åka och kolla på när emil spelar fotboll!  sen blir det att leka med mathilda robin och emil!:)  det gillar vi !

tillbaka i örebro

 gud så skönt att vara hemma i örebro! men ändå så saknar med göteborg och det andra !   left med en menniska i en hel vecka och nu ser man knappast henne?!   sjukt tråkigt! 

 men saker vi hann med att göra var blandannat kolla massa fina djur, shoppa, åka båt och kolla den fina utsiken över alla raketer på nyår!


LOVISA!


EN DJURBILD



KUSIN KÄRLEK<3


RSS 2.0