sjuk i arfika?

ja precis.. jag sitter har och ar sjuk i afrika. vet inte vad jag ska gora? men nu ska jag ga och gora lite andra saker..

hahaha jo maste bara saga att jag var tvungen att gora rasta flator hahah sa nu ser jag inte ut som jag langre. haha kul att se mamma och pappas reaktion nar jag kommer hem.

puss och kram eran afrikan


nu är det dags!

 idag är det MÅNDAG vilket betyder att jag åker till afrika!

är nervös men det kommer bli grymt kul kommer filma lita där borta men kommer nog inte komma in på bloggen fören om några veckor för vet inte hur det är med internet där nere. men massa massa bilder kommer det bli!

 vi satt och prata för några dagar sedan om vad vi ksulle sakna mest när vi är borta alla sa typ mobilen och alla kompisar. hahah jag satt och fundera på vad jag värkligen skulle sakna det var då jag kom på att jag kommer sakna mina strumpor :O jag hatar värkligen att gå barfota:/ så jag tog med några strumpor också så¨jag inte skulle sakna det så mycket. men nu ska jag tvätta håret sen ska jag åka ner mot tåget som går till ARLANDA! 

hoppas ni har dte bra här hemma jag kommer nog inte sakna sverige så mycket iallafall!

puss och mys


hejdå snö hej solen

 ne nu vill jag att det ska bli måndag så jag kan åka till afrika. är ganska trött på att slask nu det är bara halt och blött överallt! 






nervös?!

asså shit vad nervös jag är nu ! börja packa kläder till afrika idag.  när jag öppnar min garderob så känns det som om att jag har massa ,massa , massa kläder men icke sa nicke jag har inte allt mycker kläder! så jag och mamma ska och handla nya "sommar" kläder så jag får med mig.det är ju inte kul att ha med sig förlite kläder så att säga.

nu är det bara 5 dagar kvar. är sjukt nervös kan jag ju säga.

 men nu ska jag gå och sova. är grymt trött har inte sovit så skänt inatt. legat och spännt mig hela natten:/



eftermiddag i skolan

 sitter just nu på matten och är snart klar med allt!
så då blir det hem och äta massa gott! 




tio: trettiotvå

hej hej hallå dagboken!
 sitter i skolan och har precis fått reda på att vi inte har någon mera lektion idag ! så det blir att sitta kvar en stund och göra en studie plan inför resan!

men nu har jag inte tid att skriva mera men vi hörs ! hare gött puss och kram


möte med togo

 ja nu ska jag snart åka tillbaka till skolan. ska på möte med dom andra som ska med till afrika!
 ska sitta och prata så vi lär känna varandra bättre. kanske kommer kort sen jag vet inte riktigt men  det får vi se.


trött som satan och klockan är bara halt sex!

ojdå förlåt för jag inte var skrivit så mycket nu men just nu är det massa i skolan. vill inte logga efter nu när jag kommer åka till afrika i EN månad :D så jag jobber mycket med skolan just nu ! 
 i morgon är det onsdag och då ska jag ta sista dosen av dukoral. det är grymt äckligt så jag ska sätta en klädnypa för näsan så jag inte känner så mycket av vad det smakar. 
 
 men just nu gör jag inte så mycket men ska gå och stryka gardiner som jag kan sätta upp sen !
bara 13 dagar kvar tills jag åker nu ! kommer bli så super jäkla kul asså!





RSS 2.0