sm

 ja jag vet jag är jätte dålig på att uppdatera!  men har har lixom inte kvar orken längre .. men men  vir i härnösand i helgen och det var grymt  kul. tyvärr gick vi inte vidare till steg tre för vi förlora sista matchen med 22 - 12 men dom var ändå bättre än oss i den matchen så ska inte säga att do inte var värda att gå vidare!

 sen blev det det lång buss resa hem men den var ganska skön ändå sov mest men det var grymt skönt sen blev jag sjuk och vra hemma från skolan och det var mindre kul... men nu ska jag åka till polis mässen på någon sak där, sen får vi se vad som händer ! 

puss och mys


junior elit

 dags att snart åka till hallsberg och träna med örebro läns junior elit lag 2009, hoppas det går bra!   blev tyvärr INTE utagen till varken matchen på lördag eller till sm i härnösand som man verkligen har längtat efter att få spela. svaret på varför jag inte fick vara med var att jag har varit skadad!:(  men men vi får väll se hur det blir efter jul vad/hus jag gör med handbollen.. pappa säger att jag inte ska sluta och säger att jag ska visa dom att att jag ändå kan! men men man vet aldrig! 

men nu ska jag åka hara gött skriver sen !:)


sorry

haha förlåt för dålig uppdatering, har inte varit i behov av datorn så har inte skrivit något på grund av det. men nu är jag i skolan och ska ha engelska snart men jag lovar att bättra mig på uppdatering

RSS 2.0