en solig fredag!

god morgon alla!

igår vara det en sådan dära dag som man bara älskar att träna utomhus på sand, den börja spö regna presic när vi skulle börja spela. inte så kul.  när vi spelat en stund så skulle jag springa och hämta en boll som kommit utanför. då trillar man ju såklart och landar på rumpan och ni ska inte tro att mina vita trosor var vita längre då,sen kom vi fram till att man måste hinna tvätta bort maskaran innan man börjar träna utomhus, det fick vi alla lära oss igår. ne men ni vet nu vad som hände igår.
 ska snart gå och äta frukost,  sen blir det lite fix och sånt här hemma lite tvätt och annat som måste göras.  philip kommer hit idag :) jippi men först ska jag till frisören med mathilda hon ska göra slingor eller något tror jag, resultat kommer senare! 

hare gött alla

torsdag!

 idag så hade jag lovar mia och anna att jag skulle komma och hälsa på dom i is hallen och snäll som jag är så gör jag det jag lovar!:)   vi prata om vad vi skulle ha för kläder på beach handbollen på söndag. det blev svart och rött tror vi.  men nu ska vi åka till vintrosa och tröna lite innan cupen.

så hare gött alla !

blogg

 

RSS 2.0