vatten gympa?

hahah ja idag har var prövat på vatten gympa. hahah det var jobbigare än vad jag trodde kan jag ju säga. jo vi jobba med hantlar i skummgummi/frigolit . vet inte riktigt vad det är gjort av men dom flöt iallafall. haha jo jag fick dom som var lättast men jag flöt ändå. ja då kan man ju säga att man har tappat ganska mycket i vikt... men men jag jobbar ju på det så jag ska inte klaga men kul var det när man bara flöt runt där när man skulle vara stilla. 



en sliten sara efter ett jobbigt vatten pass och en helt dag i solen!


tillbaka i söder

ja nu är jag tillbaka i söder igen !
det är kanon skönt. har inte sätt så mtcket utav den blåa himmlen på två veckor..
men nu är jag tillbaka i hallstahammar hos mamma och pappa.

här är det just nu 29 grader och vi ligger ute i solen och gör absolut ingenting. då är så fruktansärt skönt att bara ta allt som det kommer!

  



tältar

igår fick jag och min syster för oss att vi skulle ut och tälta. båda tyckte att det var en toppen idé!
men det regnade svin mycket så dom var till och med tvugna att stänga av E14. men vi skulle iallafall ut och tälta sa vi. så tillslut satte vi upp tältet på ballkongen och sov där inatt ! det vara iallafall jätte skönt och jag sov som en stock!


ÅRE

just nu sitter jag i åre hemma hos min syster! hon har precis kommit hem så vi sa att vi skulle gå ut och gå en sväng nu! det blir kanon!




kåt katt?

hahaha jag kan inte sluta skratta åt att lova fick katten kåt.
hahah hon sitter i sängen och ropar på katten och hon hoppar då upp i sängen och blir kåt. hahahah lovisa sitter som ett frågetecken och jag bara står och skratta. hahah det såg så fruktansvärt kul ut. men det som var mindre roligt var att hon tryckte upp rumpan mot väggen och "spruta" eller något på väggen.. vi fatta fört inget men sen blev jag oxtokig och jagar katten över hela lägenheten mitt i natten..




lovisa soreby!

du din lilla skot hög du ska vet att jag älskar dig mer än något annat på jorden!
ne okej jag tycker om godis också! men jag kan inte sluta skratta åt situationer som vi bråkar och bråkar när det egentligen inte finns något att bråka om! vi är så fruktansvärt lika så det är sjukt. men det uppstår offtas situationer då vi kan sitta och skratta i flera timmar åt ingenting, det är sånna situationer jag älskar att vara med dig.

snart drar vi till spanien och där efter någon annanstanns. är ville bara säga det att du är bäst!




 när du ser det hära så kan du ringa mig din fisk!


såhär gick det till!

här kommer lite bilder från operationen jag har genomgått!



här ser man vilket utav ledbanden det är som har gått av.
det gick av för mig i januari 2009. då jag spela sverige cupen i handboll och landa ett tungtfall på min vänsta axel.





det hära en en bild från själva operationen, där dom har reparerat skadan med små ankare.




tabletter tabletter tabletter

ja det är just nu det som jag äter mest av nu förtiden!






studenten!

grattis snuttis gumman till den stora dagen! nu är du ute i vuxen livet och kommer inte ha så mycket för dig på dagarna!
        










sova?

ja nu är det dags att gå och lägga sig.
inte det skönaste kanske med en ny opererad axel som ska ligga stilla 24 timmar om dygnet.
ont det gör ont!.men nu ska jag försöka sova lite, ska till sjukgymnaster i morgon och få nya övningar så att jag håller axeln igång så den inte blir stel.

puss och godnatt


dagen efter operation

hejsan hejsan. nu sitter jag hemma efter en lång dag på sjukhuset. mådde piss efter operationen så jag var tvungen att vara kvar längre.. varje gång jag satte mig upp så spydde jag.. inte så trevligt men jag hadde precis fått igång tarmarna och mirfinet var på väg att fårsvinna..

men nu har jag kommit hem och mår bättre!

här kommewr lite bilder på hur det ser ut just nu..



inte så vidare trevligt..

  






operation

ja nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta mig med massa rengörings sprit så att jag inte ha massa bakterier på mig när jag ska opereras. dom sa att jag skulle stoppa bomull i örona för det var inte bra att få in medlet i öronen.. ja det gjorde jag men istället fick jag in det i näsan så nu kan jag ju säga att jag är helt res i näsan.. det finns inte något kvar alls där nu!  sen är jag hungrig också har inte ätit något sen kl 10 igår.
men nu blir det att hoppa in i duschen och sen opereras!



INNAN OPERATION

kommer förmodligen bilder sen hur det ser ut efter



RSS 2.0