guld!


sm slutspel

jävlar vad jag skulle vilja spola tillbaka mitt liv och vara 8 år och börja spela hockey, det ser så jävla kul ut att åka runt och tackla folk. men jag blev handbolls spelare istället vilket inte är samma sak, visserligen får man ta i och sånt men inte samma sak som i hockey. fatta kul att bara åka rakt mot en person allt man har och tackla in i sarjen. men skulle nog inte vara lika kul att bli tacklad själv, men då skulle man kunna åka efter den som tackla en och tackla hårdare! 

men idag är det sm slutspel i elitserien i hockey.  djurgården vs hv71 det står 2-3 i matcher till hv71 dom låg under med 3-0 i torsdags och splade upp sig till 3-3 sen blev det 4-4 och det slutar med saden death och hv71´s Martin Thörnberg fick chansen i saden och sätter pucken i djurgårdens bor och där är matchen avgjord.



Martin Thörnberg efter sitt 5-4 mål





fredags mys

idag är det fredag och jag sitter själv hemma och äter mat.. hoppas på att inte bli själv hela kvällen, hoppas på att mathilda kommer över och kollar på film med mig.

från och med nu ska jag skärpa mig med skolan. jag ska så högsta betyg i allt  och inte i nästan allt. vet inte iktigt hur jag ligger till nu efter afrika resan men jag hoppas att jag ligger okej till ändå!







finbesök

jag har finbesök av miss lovisa soreby hennes blogg kan ni gå in och läsa på www.lovisasoreby.webblogg.se

;) hon är kanon kul !(Y)





snart en vecka

ja nu har jag snart varit hemma i en vecka! känns helt otroligt men ska snart tillbaka ska ni se!
satt och kolla på tv igår och ser en reklam från fritidsresor och sätter händerna för ansiktet och skriker
- NEJ, JAG VILL INTE SEEE!  

men men ska iväg till skolan nu, inte så kul har är lång dag idag. hade hellre legat kvar i sängen hemma och inte gått upp på hela dagen.   dagens klädsel blev ett par jeans, ett leopard linne och svart kofta.

nu måste jag rusa for nu går bussen ! 

puss och kram!




hemma i kalla sverige

 ja nu är jag hemma i kalla sverige.. eller ja ni som har varit hemma hela för våren tycker nog att det börjar bli ganska varmt men det tycker inte jag. nej absolut inte.
inte när man har varit i ett land med 35 - 40 grader varje dag.

ne men nu ska jag gå och städa mitt rum, det ser förjävligt ut !
min mamma var så förvånande snäll och städade det nu när jag var borta och det är redan stökigt så jag tänkte göra hemme lite glad och göra det fint igen och hålla det rent ett tag till allafall.

 asså shit vad jag vill tillbaka till afrika. så sjukt jävla underbart. kan inte förstå varför alla tror att man bor i små ler hyddor och går på toa i ett hål i marken. jag mena bara för att det är så någonstans så betyder det inte att det är så överallt i världen! 
ne för ska jag säga hur vi bodde så hade vi tillgång till riktig toalet och riktig dusch dagligen så jag ska fan tillbaka snart igen kan jag ju säga. ett helt otroligt vackert land vill jag då säga att det är

    



pank!?

idag ar det paskaftin och jag befinner mig i afrika..
min dag har ju inte varit sa javla bra kan jag ju borja med att saga!

det borja med att hanna borja leta efter sina ciggaretter och hon hitta dom inte.  jag hamtar min planbok for att lagga ner sma mynt och blir da helt stumm..  alla mina 74 000 frang ar helt borta plus alla mina svenska pengar !
vad fan ska man med svenska pengar i togo med?

det blev ett helvetses kalabalik har, men jag fick tillbaka mina pengar av fereningen for dom ville reda ut det hara sjalva sa jag slapp ga och vara ledsen.
men anda det har liksom forsvunnit massa andra sma saker forut och vi har stort oss pa det. men nu man marie inte ar har sa var det tydligen fritt fram till att ta mera och storre saker.



halften borta

ne nu har jag inte varit pa sa toppen humor!
halften av oss ar borta nu sa nu ar vi bara tre kvar i sokode.
kanns jobbit att fyra av oss har akt till lome och dar efter gora upp vilka tva som ska aka hem!
men snart for jag och dom andra ocksa aka till lome och ha en semestervecka och sedan aka hem!
har varit en sjukt kul resa  till afrika. och sa manga nya manniskor och mycket sprak man har lart sig!

puss och kram pa en afrikan!


RSS 2.0