nollsex: nollnoll

jaha då var klockan 06:00 och jag går därför upp för att jag skulle kolla på när sverige spelar hockey i os. alla säger ju att dom skulle vara så bra så jag tänkte att jag var tvungen att se dom vinna engång innan jag åker. så pappa bankar på dörren och säger att jag ska gå upp, vilket jag gör. hockey börjar och jag säger med engång att dom andra skulle vinna för att dom var mera på när dom inte hade pucken.  så jag gick upp helt i onödan för att få se sverige vinna.

så nu kommer jag vara svin trött heladagen plus att jag har jätte ont i armarna efter alla vaccin sprutor jag är tvungen att ta. men men ska man till afrika och inte bli sjuk så måste man ju ta dom ! men nu ska jag gå och ta på mig kläder och sen blir det att äta frukost för nu är jag jätte hungrig, sen ska jag åka och ta ett nytt pass så jag kan åka till AFRIKA!  :D


vad gör man på sportlovet?

 hej hej hallå dagboken!

tänkte bara höra med er vad ni har gjort på erat sportlov? jag har inte gjort ett skit..varit hemma, varut ute och sen varit hemma igen.

det är sjukt tråkigt när man inte vet vad man ska göra . därför frågar jag er om ni har ¨några förslag på vad man kan göra ?


drömmen som var sann

helt sjuk asså!

kan inte fatta att det är sant, ifredags fick jag jag den sista platsen till afrika så nu är det bråttom med allt, vaccin tabletter och massa sånt.

kommer vara borta i en månad så om ni undrar varför jag kanske inte kommer blogga så mycket är det för att vi inte har något internett där nere.
men det kommer bli så sjukt kul kan jag lova!
massa nya saker man kommer få pröva. det ända min pappa inte vill är att det kommer hem 40 kameler istället för mig. så han slipper tränga in 40 kameler på balkongen:P
men det hoppas vi inte att han får hem.
kommer vara så sjukt kul att åka dit och jobba! kan inte fatta själv att jag ska dit.
kommer kanske dokumentera allt när vi är där nere men vet inte för förmodligen har vi inte tillgång till internet men men  det får vi se.





tandläkaren

nu har jag lote bråttom ska åka till tandläkaren och förmodligen dra ut en visdomstand.. har så förbannat ont i käften!

sjukhuset i västerås..

jaha då har man varit inne på sjukhuset i västerås också..?  

 ja jag ska kanske ta historien från början så ni hänger med.
var och spela handbolls match i tillberga och det gick ganska bra men 5 minuter kvar av matchen hoppar min axel ur led och det var ingen som visste vad dom skulle göra så dom ringen ambulans men jag kunde inte säga att det inte behövdes efter att dom hade ringt så jag fick åka in till sjukhuset i västerås och där var jag kvar en stund men men nu är jag hemma och hoppas snart på en operation så jag slipper det hära!


ingen dator

nej jag blir snart galen.. min dator har slutat funka så komme rinte vara så aktiv på bloggen ett tag nu. men jag lovar att komma tillbaka så fort jag kan !


taggad?

är det jag som är taggad eller? sitter här med min skidutrustnig på mig, men ska inte åka förens i morgon ?





 det hära gillar vi (Y) kommer bli så super duper kul i morgon!
bilder och sånt kommer kanske upp kan inte lova det iomed att jag är så lat när det gäller bilder';)



RSS 2.0