sjuk

 

Varför ska man alltid ha så tråkigt när man är sjuk? Just nu sitter jag och  leker med massa kort .. kanske inte det roligaste men vad ska man göra när man är sjuk?

jag har tråkigt det kanske syns!?


ursäkta

Ursäkta men jag har försökt att skriva inlägg men  det har inte gått så bra för varje gång jag har skrivit så har det tagit så lång tid att ladda upp så då har jag loggats ut och då har det inte blivit publicerat, så jag har faktiskt inte bara struntat i att skriva!

 

Just nu är jag nog sjuk, har svin ont i halsen och kan knappast andas, så det är inte så kul!


22.35

Ska snart gå och lägga mig i mammas och pappas säng för dom är inte hemma i helgen. Och varför sova i sin egna säng om man kan sova i deras? Sitter och pratar med min älskling Oscar i telefon.  Jag ska åka till han i morgon när jag har varit på tränings läger, men får ju inte spela (ledsen). Sen blir det ut och äta med laget sen!


Jag saknar dig jätte mycket!



FREDAG

Idag är det FREDAG!  Och jag är jätte glad! Idag så hade vi bara en lektion men vi satt kvar och gjorde klart logistiken.  Sen blev det stan med Anton och Oscar. Åkte hem med Mathilda och nu ska jag snart åka till henne igen men, jag har typ inga KLÄDER hemma! Så det är katastrof!  Så nu måste jag ut och handla någon dag i veckan. Men nu ska jag gå och ta på mig lite kläder sen blir det att ta på sig något annan när man kommer hem till Mathilda, hon har alltid kläder till mig, hahaha   vi ska nog bara ta det lugnt sen blir det nog stan en stund och kolla !


Jag älskar dig!


fredag!

Idag är det FREDAG!  Och jag är jätte glad! Idag så hade vi bara en lektion men vi satt kvar och gjorde klart logistiken.  Sen blev det stan med Anton och Oscar. Åkte hem med Mathilda och nu ska jag snart åka till henne igen men, jag har typ inga KLÄDER hemma! Så det är katastrof!  Så nu måste jag ut och handla någon dag i veckan. Men nu ska jag gå och ta på mig lite kläder sen blir det att ta på sig något annan när man kommer hem till Mathilda, hon har alltid kläder till mig, hahaha   vi ska nog bara ta det lugnt sen blir det nog stan en stund och kolla !


Jag älskar dig!


sova snart!

Så nu är jag hemma från träningen. Var inte med och träna på grund av att jag inte får för Kent. Men ska se om vi kan göra något åt det på tisdag. Hoppas det inte är så farligt men jag vill gärna bli av med det( det onda asså).  Kommer inte få vara med på tränings lägret i helgen, det är ju lite surt dock, men jag vill ju bli bra så man kan spela mera sen ju.  I morgon har jag klarat av en vecka i skolan och det har inte varit så farligt om jag ska vara ärlig eller vad säger du Oscar!?    Sen blir det att vara med Oscar sen Mathilda lite senare.  Ne men nu ska jag gå och lägga mig har bra så hörs vi i morgon!


förlåt

 Hej alla. Jag vet att jag skulle ha skrivit igår men jag kom hem så sent sen orka jag inte skriva för jag var grymt trött. Men nu är jag  också trött så jag tror att jag ska gå och lägga mig ganska tidigt nu för tiden! Men nu ska jag åka till träningen men jag lovar att skriva när jag kommer hem!!


skön onsdag!

Hej alla glada!  Just nu sitter jag och gör inte så mycket kom nyss hem från jobbet! Vilket var ganska skönt stressa som en gnu för att hinna klart med jobbet innan träningen. Vilket jag gjorde klart på 1 ½ timma och det brukar gå på 2½ timma när jag är själv, så jag tycker jag är ganska bra just nu!!

I skolan idag hade vi det kul! Men Oscar satt och retades med mig hela tiden men jag ska äta upp han i morgon så det ska han få för!!  Men han är ju ändå lika söt även om han kan retas och vara jobbig ibland!!

 Ne nu ska jag åka iväg till Sandra, vi ska CYKLA till träningen idag, gud vad vi är bra asså!

 Skriver mera sen när jag kommer hem puss hej



skolan


trött

God kväll alla!  Idag är jag jätte trött satt och typ sov i skolan idag och det kanske inte är så bra redan andra dagen i skolan bara.  Går i en helt okej klass nu i alla fall.  Har inte så mycket att säga idag så blir nog att hoppa in i duschen  och sen ta på sig mys kläder och bara kolla på tv sen kanske sova framför tv ikväll/ natt!





jag äger mathilda på att spela kort!


första skoldagen

 Hej allihopa idag var det första dagen i skolan, visste inte ett skit om vad eller med vilka jag skulle gå men det visade sig att jag skulle gå med Ludvig, det var ett ganska så schyst schema. Sluta hyfsat tidigt nästan varje dag !   sen blev det åka bussen till järntorget då jag gick till krämaren för att möta Sophie och Julia dom köpte nya lås till skåpen sen gick vi runt lite, blev att jag och Sophie hamna på bk och åt mat, kanske inte så nyttig iomed att jag ska sluta äta onyttigt nu och bara äta nyttiga saker.   Sen blev det in en snabbis på min favorit affär och kolla på snygg William som jobbar,  och alltid lika snygg och trevlig när man kommer in.   När vi gick runt i affärer så kommer vi på att vi ska få styla varandra jag fick bli stylad med kläder från H&M, blev ganska imponerad av att det blev snyggt!  Sen blev det av till BIK BOK då Elvira blev stylad och det blev grymt snyggt i alla fall en del av kläderna!  Sophie  fick kläder från Åhléns och det blev svin snyggt i alla fall det du skulle ha till "vardags". Sen blev det till MQ med Julia och iomed att vi är sådana bra stylister så blev det ju Julia som blev snyggast!   



jag innan skolan





Julias bästa klädsel!


happy sunday

God förmiddag allihopa. Idag är gan på ganska bra humör! För idag är det söndag vilket innebär att det betyder träning!  Igår var det talangen finalen och jag skulle dit med det blev inte så,  men jag satt hemma och höll tummarna för Sleazy Trash .  dom är grymt bra för dom vann hela skiten så nu är jag stolt över er!

 Men nu gott folk så blir det en sväng till stan sen får jag se om jag träffar alvin eller inte !





grymt bäst ni är!


klippa mig!?

Ååh jag har  sån  jävla besluts ångest!  Vet inte om jag ska klippa mig kort igen eller inte ? vad tycker ni gott folk?  Kommentera gärna och säg vad ni tycker?


kort eller




långt?


dagen

 Hejsan bloggen!

Idag har jag varit och shoppat på rean med Mathilda, köpte en ny klänning, för mina egna pengar så jag är inte så bortskämd som alla tror.  Sen satt vi och tog det lugnt och spela kort och sånt har ju fortfarande ont i knät.

Just nu sitter jag och pratar med BÄSTASTE ALVIN !!   Tycker han ska komma hit och umgås med mig för har ju inte träffat han på svin länge... och det gillar vi ju inte !!


bara för det så blir han dagens bild den snyggingen !


vad är felet?


Hmm nu kan man ju undra vad det är som är felet?  Men det är fan inte jag som gjort något, det kan ni ju inte påstå!   Om ni ändå inte var tillsammans så spelar det ju inte roll och då kan fan inte vara arg på mig för jag känner dig inte ens eller vet vem du är!? Du har liksom ingen anledning till att vara arg eller snacka skit om mig!   Du kanske ska fråga dom som har med det hära att göra och inte lyssna på vad andra säger!?   Även om den inte säger hela sanningen så tycker jag att du ska lyssna för att göra det lättare för dig själv. Jag tycker fan heller att du ska döma folk innan du vet hur dom är!  Du kan ju liksom bara dra åt helvete !


kväll

Idag blev det kort intervall på träningen, det vara ju roligt men det bästa var nog att det är så skönt nu efteråt.  Kände mig som en fridrots löpare som springer och man ser i slowmotion och hela ansiktet bara skakar för man är så avslappnad !   måsta ju skriva ur peppande det var att ha julia issa och siri på träningen, siri behövde bara stå där och se vacker ut medans julia och issa gjorde allt annat!

Nu har jag precis pratat med Johannes i telefon , han är i Malmö och spelar handboll, hoppas det går bra för dom!  Men nu ska jag gå och äta mat sen kolla på tv tills jag blir trött och går och lägger mig.  Så hare gött så hörs vi i morgon !

Jo om det är någon i Västerås området som är inne och läser och har sätt en svart katt som ser lite vilsen ut så är det Bagheera. Han har nämligen sprungit bort!   Och det vill vi ju inte.så om någon har sätt han så hör görna av er!  Men han saknar ju sin mamma och pappa som bara helt plötsligt flytta till åre och lämna dom till några andra!


god morgon

God morgon

Idag vakna jag ganska sent för att vara jag,  igår var det inte så svårt att somna, hade ju haft första inomhus  träningen. Vart ganska slut av den kan jag ju säga men nu är man jävligt taggat till serien ska börja, men är ännu mer taggad på Sm den hära gången för nu ska vi åka dit för att vinna eller vad säger ni tjejer?


 Idag vet jag inte vad jag ska hitta på blir nog att vara med mathilda tror jag men vette fan vad vi ska hitta på?   


aj!:/


Skönt nu då! Har precis varit och tränat handboll inomhus. Kul var det!   Men inte kul att få blåsor på fingrarna,  men riktigt kul var det att få spela igen.  Nu ska jag snart gå och ta mig lite man för en handbolls spelare måste ju ALLTID äta efter en träning annars kan man bli sjuk och det vet vi hur man blir då och det är inte så kul kam man ju säga!   Men nu har jag lärt mig att mat är gott, men kan fuska ibland också och det är inte bra ! men nu ska vi ta tag i det med!


yes!

Ne äntligen så blir det handbolls träning inomhus!   Med alla saknade! Älskar er!


tidsfördriv

 

Äntligen har jag jobbat klart!  Nu sitter jag bara och väntar på att alla ska komma hem tycker det är så himla tråkigt att vara själv hemma när man inte har något att göra.

Tog mig lite glass med banan och riven choklad, MUMMS det var efter att man kom hem från jobbet idag !


jobbar

 godmogon alla.

 vet att jag inte har skrivit på länge men har inte haft tid med det har inte lixom varit hemma.  var ute med philip johan och oskar i helgen kul var det vi åkte ut på sjön med båten och åkte lite vattanskidor och sånt.



När jag kom hem så blev det bara hemma mys med baby girl<3  

Dagen efter var vi ute och cykla som vanligt. och det blev en tur till stan som alltid. Det blev fika där sen vidare till Wadköping och kolla lite. Det är ju så himla mysigt och fint där så grymt glad att jag ska gå i skolan där nu.  Just nu sitter jag och väntar på att jag ska orka gå och jobba, har haft hela morgonen på mig men det tar inte så lång tid så jag har dragit ut på det. Och det är ju inte så bra kanske.

 Plus att nu ska jag verkligen skärpa mig med att blogga, har varit så grymt dålig på det den här veckan. Så från och med nu lovar jag att bättra mig. Men nu ska jag ta på mig nya kläder och gå och jobba så jag får det gjort. Skriver mera sen när jag kommit hem igen.


Puss och mys


fredag och hem till älsklingen

Idag är det äntligen fredag och det betyder att jag ska hem till min älskling! Det blir massa mys och kul. Har med mig kameran så blir nog några bilder i alla fall. 
Var ute igår med Mathilda och tog kort  kul var det. Haha ser fortfarande bilden framför mig då Mathilda trillar ner i vattnet, hahah .Vi drog oss senare in till stan och gick in till slottet, mysigt tycker jag!

jaja nu sitter jag bara och väntar på att philip ska komma och hämta mig!
bilder från helgen kommer på lördag eller söndag!

puss och mys!


.

ska till mongo nu


ska till mongo nu!!

dålig på blogga.

hej hallå.
ja jag vet att jag har varit dålig på att blogga nu i veckan menhar gjort massa med saker så har inte hunnit.


i söndags var jag och spela beach handboll hela dagen. det gick ganska bra för vårat lag, men för mig gick det sådär:/ stog i mål och  fick en muskelbristning i låret,inte så skönt
men kul hade vi iallafall:) 

hos Mia

nu sitter jag hemma hos Mia  och väntar på att julia ska komma och hämta oss.  just nu sitter vi och lyssnar på musik och bara har skoj! 

jag saknar dig!

beach handboll

 Hej hallå alla!


Idag tror jag inte att jag somna fören kl var 02.57. blev inte riktigt som jag hade tänkt mig trodde nog att Philip skulle sova kvar det hade han nog gjort också om han hade vetat att han inte skulle åka bort med sin pappa.  Sen väckte Mia mig kl 07.55  och fråga hur jag skulle komma till vintrosa.  Jag sa att vi skulle åka med våran älskade Julia !    när jag pratar med Mia så sitter hon och kollar på dr. mugg. vet att du är barnslig mia men inte så farligt att du kolla på det :/<3 
 Puss och mys bilder och annat kommer från vintrosa lite senare. 

 Hare gött så länge.


RSS 2.0