seriepremiär

 idag är det seriepremiär!  kommer kanske inte bli en sådan bra match iomed att vi inte har någon riktig målvakt idag för carola är ju inte riktigt klar än med övergången och får där med vänta med att få spela. så gissa vem som ska stå? jo jag sara karlsson, men vi har ju vunnit förut när jag har varit målvakt så vi får hoppas det går bra den hära gången med! det är ju lite som ett derby nu första matchen för det är mot hallsberg. så vi får se hur det går, jag hoppas det går bra iallafall



fredag

igår var det fredag vilket innebar att åsa och andré var här.  blev att åka ut och massa härliga kort:)

syskonkärlek är bra

 



kärlek






på även in på www.caspelihna.blogg.se det är då min syster´s blogg som även har massa fin fina bilder!


död

ne nu tror jag att jag dör! idag har jag stressat och stressat!

ps

peter är svart!  :)

peter gästbloggar

aboow här är man i skolan o chillish aiight!:D Sara o joel giftish snart abooo o Kevin QUINN ska vara brudtärna....ingenaning vad det är men shieeet!:D KEVIN han är tyngaste efter Peter nguyen ABOOW:D Sara hon finns bara här.....ööööh och kollar in alla som går förbi Tyngaste aboow, dagen börja med att Sara knöt skorna o drog sig aboow.hon gjorde en face plant! jag svär det va kul:Dmaria har en hemlig beundrare som skickar läskiga sms aboow på dig mohammed.
Kevin tycker om att fiska med katter/Sara...
sen sa hon oj
gästlogg skit kul ÖR

aboow jag ska berätta en saga yeah det börja med jag vakna i sängen gick upp toa direkt aboow sen bussen springa som idiut.han buss sitta chillis med min homei Arthit Suwan aboow.sen skulan foto inte mycke bra aboow.
jag komma försent hon kärrning mkycke arg på mig jag ba fack you mutherfucker i aint playing this huuuuuh...aboow








morgon

god morgon alla som är vakna såhära tidigt.
just nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå så jag kan ta bussen till skolan!  sen blir det hem och ränsa min garderob (stavning)  och se om jag får något kva eller om jag måste åka och köpa nytt. men men lite ska jag nog kunna låta ligga kvar där inne!. men men nu ska jag snart ta på mig skorna och gå ut till bussen. men men kanske bloggar från skolan lite senare om  jag får tid med det!  men ni får ha det så bäst så länge PUSS OCH MYYYYS!

skola i morgon

ne nu tror jag att jag ska gå och sova är ganska trött och i morgon måste jag börja läsa min bok som jag måste läsa i skolan. det är inte så kul men det måste göras, så jag har nog inget val tror jag. men nu ska jag gå och sova, det är ju ändå skola i morgon så jag får ju träffa min honey LOVISA SOREBY  då:D hahaha  jag bara ääääälskar skolan när hon är med:D



Elskar dej!

söndag

idag är det söndag och klockan är just nu 15.10 och  idag har jag varit ute på marieberg med mamma och pappa.  det sluta med att jag fick köra hem sen.
 men nu tänkte jag berätta lite om gårdagen. gårdagen (lördag) börja med att jag gick upp och åt frukost, sen blev det att hämta sophie för vi skulle till lindesberg och träna handboll, det var utgning till junior elit. så vi får se hur det går. sen blev det att hoppa in i bilen och kööööööööööra hem till det kära ÖREBRO!  när vi kört alla som åkte med oss till ställena dom skulel så blev det bara hem sen somna jag en stund i soffan och det var JÄTTE skönt jag jag talaom!   efter ett tag blev det MAT!  sen CYKLA jag till baby girl och det blev tillslut att vi hamna på mc Donald´s  sen satt vi där att ganska bra tag tills vi åkte hem till baby girl och kolla  på tv. sne när jag skulle åka hem blev det att jag fasna hemma os charlie




 det sluta med en sådan hära bild!

äntligen fredag!

 nu är det äntligen fredag. vilket betyder att det blir nog fredags mys, vilket betyder att det är träningsläger i linde i morgon!

i skolan


 stefan ville bara säga hej idag !

på engelska!



jenny- kevin hur stavas against?

kevin- va?

sara- ja hur stavas det?

jenny- sara skriv upp det!

sara - ja men säg det då?

kevin- a

sara-a

kevin- g

sara- g

kevin- a

sara- a

kevin- a

sara-   va ska det vara två a:n brevid varandra?

kevin- nee bara ett!

jenny hahahah  aa



hahahah as garv!

..

 just idag har det inte hänt så mycket.. inte än iallafall!  väntar på att  jag ska få börja jobba.. men det kommer aldrig:/   kanske blir att gå ut och ta lite kort i det fina sommar /höst vädret!


godnatt

nu ska jag gå och sova är inte trött men  jag är jätte trött på morgonen när jag går upp och det brukar jag inte vara men det har blivit så nu när jag inte sover på natten! så nu ska jag fan gå och lägga mig!

puss och mys!

blå klocka!?



ja jo jag har lite ont i ögat men men vad ska man göra lixom?


örebro cupen 2009

hej allihoppa !  vet att jag skulle ha lagt upp hur det har gått men har kommit hem så senta varje gång och upp tidigt dagen efter men ni har jag lite tid att skriva

vet inte rigtigt hur det har gått för 93 laget. men tror dom gick till b- slut spel och dom ska spela idag halv 11 så jag ska åka ner och kolla på dom.

sen så för vårat första 94 lag så gick det väll bra men dom kom också bara till b-slut spel och spelar typ halv 12. men alla har varit jätte duktiga!

sen mitt lag då!
 våran första match på fredagen blev tyvärr instäld och då fick vi inte spela något i fredags lite tråkigt men men , men sen fick vi spela i lördags och första matchen  var absolut katastrof iallafalla för mig. men den andra matchen så skärpte vi oss jätte mycket och det gjorde att vi vann den matchen så det betyder att vi ska spela a-slut spel  redan i kväll (lördags kväll)    så vi har en slut spels match halv 9 och då var typ ingen peppad så vi ville nog hoppa den matchen allihoppa tror jag.  såklart förlora vi den matchen men då spela vi mot ett av sveriges bästa lag också!     så då var örebro cupen 2009 slut för min del...

ps. ja jag vet att jag har en blåtira runt vänstra ögat men det var lite klantigt men jag och elvira är just nu blåa vid vänstra ögat och vänsta sidan av näsan.. kanske kommer en bild på det sen men vi får se hur det blir men här kommer lite bilder från igår


anna in action



Kari in action



 jag in action




MÅL!


Örebro cupen 2009

 

 Örebro cupen 2009-09-11

 

 A – flickor grupp 1


  Fredag   18:00  Örebro SK 93         - IF Hellton                -    

 

  Lördag   08:00  Örebro SK 93         - Spårvägen HF             -    

 

  Lördag   15:30  Finspångs HK         - Örebro SK 93              -    











 





A -  Flickor grupp 2


  Fredag   18:00  Örebro SK F94:1      - Lugi HF                    -   
 
  Lördag   08:00  Örebro SK F94:1      - Tyresö HF                -     
 
  Lördag   15:30  Huddinge HK 2        - Örebro SK F94:1       -     
 

 

A – Flickor  grupp 3


  Fredag   19:40  Vakant               - Örebro SK F94:2          -    
 
  Lördag   10:30  Örebro SK F94:2      - Huddinge HK 1        -      
 
  Lördag   16:20  Alfta GIF            - Örebro SK F94:2          -     
 
 
 
 
 
Resultat kommer in efter varje match!

äntligen

Äntligen så kommer min älskade bror Emil hem idag,  han och Anton har varit på Cypern i två veckor nu och jag har verkligen saknat dig Emil,  om jag ska vara ärlig så kan jag inte vara utan dig mer än 2 veckor.   

 

Jag ligger inne i Emils rum och kollar på film, mamma kommer in och

säger -  gå och lägg dig nu.

Jag – ja men jag sover i Emils rum

Mamma – va? Varför då?

Jag – jo för jag saknar han så mycket

 

 Det kallar jag syskon kärlek och du ska bara veta hur mycket jag har saknat dig , det går lixom inte att beskriva med ord! Men nu hoppas jag att jag och Åsa kan åka bort snart. Är så himla trött på det hära klimatet!

 

Men nu ska jag gå och städa efter mig i hans rum så han inte blir tokig på mig när han kommer hem sen ska jag åka och spela handbolls match.


1 dag kvar!

 fan nu är jag lite pepp iallafall,  kul att äntligen få spela match!
 vill verkligen att serien ska börja nu.  men nu ska jag och pappis åka och träna inför helgen!



jobba


kom nyss hen för har varit och jobbat  men jag har så ont i knäna så  tur  är har jag världens snällaste granne som hjälpte mig idag och det gick svinfort! och nu ska jag åka och träna handboll det blir hård träning nu för vi ska ju spela örebro cupen i helgen och den ska vi lätt vinna nu!


lever nog 200 år till

hahahahahahhahah idag var det är sjukt kul dag i skolan idag.  eller det var inte så kul i entligen men det bara blev så för jenny och jag var inte så seriösa, satt värkligen och skratta ått alltmöjligt idag! i matsalen så satt vi och diskutera svenska ord och meningar och och jenny sa tvärt om vad alla andra sa.. svenska 7 eller något?
sen börja lovisa att sjunga någon låt där bockarna prippa över ån! hahahahhahahahahahahahhahahhahahahahahahahhahahahah då kunde vi inte sluta skratta och då öka vi nog våran livs längd med 200 år ! för det sägs att jag lever längre om man skrattar mycket!




skolan

 skolan idag var kanske inte den bästa skoldagen i mitt liv.. vissa vet varför, inget jag tänker berätta på bloggen . men det blev en heldel skratt på stan med lovisa och ancki. hahaha vi hjärta vårat grupparbeta, bara för att vårat grupparbete är det bästa men ni kommer tyvärr inte att få se något av det men det kommer an annan bild från när vi var på stan !


hahah vi hjärta mössan där asså!!

måndag

idag höll jag på att försova mig till skolan, det var bara tur att mamma kom in och börja prata med mig...
 sen när jag och ludvig står och väntar på buss nr 14 så kommer lovisa och vi bara står och kollar på varandra i typ en minut sen börjar vi as garva:D  haha men men har man kul så har man !

just nu sitter jag och inte gör så mycket har svin ont i knäna. ska till läkaren i morgon och se vad han säger om det, kan ju knappast gå nu, men ska ändå försöka tröna idag och kolla om det gå vill ju inte missa örebro cupen i helgen.

idag gick lovisa och jag och prata om våra barn..  jag sa att mitt första barn ska vara en kille och se ut kelian ring..   han ska ha ljus brun hy, brunt halv långt hår  så ska han ska ha dreads.. jag ser en bild framför mig hur snygg han kommer bli..



söndag

igår vart det en sväng till susan och hälsa på sen så när jag skulle hen så möter jag charlie och hans kompisar och då vart det att vara med dom och det blev som det blev !

 lite ont i huvet idag men annars mår jag bra, orkar inte skriva mera just nu blir säker mera när jag kommer hem senare!

puss

fredag

 nu är det fredags mys!! 

just nu sitter jag med hårfärg i håret.  och det kommer nog inte bli så bra tror jag men men kanske kommer bild i morgon om man ser en skullnad.


LULU GÄSTBLOGGAR

shulululu.
Saras nyfunna vän. hihi =) Sara är en go & väldigt glad kexchoklad :*
Vi gillar indiandans och killar och matte. Glada miner är ju inget fel det hellör höhö! Speciellt xd minen:P
OMG SARA!
you know what i want GIRLI ( :
Fina sms på morgonen får jag "LOVISA<33. vart är du?<3<3<3<3" "jag är i skolan" "KOM<3333" och så ser jag henne utanför skolan med jenny ibland och leker med änder, en positiv upplevelse på morgonkvisten innan indiandansen och matten OCH alla killar ;)

Förutom hennes katter och oskar så har hon ju mig!
Och hon SKA GÅ TURETISM whit me(hoppas jag).
Många fina minnen kommer vi att få hahah! mitt lilla handbollsproffs (L)



för alla ska veta vem jag är så lägger jag ut en bild på mig också!


RSS 2.0