sjukhuset

aj som F*N  diga blir det sjukhuset med knäna.. får se hur det blir med dom nu .. orkar inte gå och ha ont längre.. det är bara jävlig och gör att jag inte kan göra vissa saker som man kanske vill göra! men men nu ska jag åka dit och se vad dom säger!

sm

 äntligen! nu är vi på väg! ska till nyköping och spela sm! inmte en aning om hur det kommer gå men jag hoppas det kommer gå mot guld. kommer inte kunna ha möjligheten att uppdatera i helgen men gör det så fort jag kommer hem om jag inte hinner somna innan .  menmen jag hoppas att det går bra nu i helgen, vi är ganska många som är sjuka eller skadade men men vi kämpar och sliter ändå!


stefan!

stefan hacka sig in och skrev!

data i skolan

just nu sitter jag på datorkunskapen i skolan och gör ett word prov.. jätte tråkigt och svårt:/  men emn jag gör så gott jag kan ! Stefan är såååå grym på allt asså det finns inget han inte kan göra=D

tung dag

Idag har jag bara varit i skolan och allt har bara varit tungt, det börja med att jag inte kände mig så bra i början av dagen men jag höll ut och gick klart hela skol dagen ändå..   men men nu tänkte jag berätta om matchen mot Hallstahammar .  Örebro vann med 31 -  11 och  jag stod i mål det gick super men jag skulle ha tagit några bollar som gick in ändå.   Robin var där och kolla men jag blev besviken på att du inte stanna kvar och prata med mig..    men jag fick ändå göra ett mål i matchen!   Det blev att sätta sig i bussen och åka hem igen men vi stanna och åt på mc Donalds  sen blev det att åka raka vägen till Örebro sen när jag kom hem så gick jag bara och la mig, var sjukt trött .. sen dagen efter så blev det en trött dag i skolan… men nu ska jag gå och göra lite andra saker för mig.

 

Hejsväjs!


söndag

igår kväll var jag hemma hos anton, vi satt och prata jätte länge sen sluta det med att vi körde arga leken i
typ 1 ½ timma. men idag är det söndag och det kommer nog bli en ganska tråkig söndag iallafall nu på förmiddagen, sitter just nu på tulläng skolan i en kiosk och här ska jag sitta till kl 4 och vi gör typ ingenting
jag och pappa som är här och båda sitter vi datorerna för det är inga kunder som är här, för dom är ute och spelar fotboll.  senare i eftermiddag vid 5 ungefär så ska jag åka och spela handboll i hallstahammar..  och såklart måste jag ju stå i mål igen även fast jag inte vill det men nu ska jag bara stå en halvlek så dom alla hallsta bor kan se hur grym jag är;)  haha japps jag har ett bra självförtroende!   

 men men nu ska jag gå och ta mig en korv.. så man har något att göra här.

en skön lördag

 idag är det lördag och skönt. i dag var det träning med sm laget och det gick jätte bra för mig, men laget är kanske inte så bra just nu, jätte många som är sjuka och och som är skadade!
men efter träningen blev det ut och äta med sandra sophie mia och annika, mysigt vare. efter det blev det att åka och kolla på herrarna som spela match dom vann med typ 28 - 14 tror jag det var !

men nu ska jag någ åka till anton och umgås lite med han :) vi har inte träffat varandra vå svinlänge ju! har saknat den kille jätte mycket ska ni veta!!



bästaste Anton!

fredag

idag är det äntligen fredag och det blev ingen skola idag heller. men åkte ändå dit sen blev det stan med ancki peter och kevin sen skulle jag till marieberg och byta minanya handbolls skor till en storlek mindre så då äkte jag med kevin för han skulle ju hem. och nu ska jag snart städa mitt rum.. eller ja städa och städa vet jag inte om det blir men jag ska ta bort all min tvätt för mamma ska ju tvätta idag !
 vet inte vad som händer sen det får vi se vad som kommer!

puss och mys!

1 oktober

idag trodde jag skulle bli en bra dag ! men det blev det ju såklart inte !
 det börja med att jag gick upp vid kl 6 idag blev att fixa mig till skolan sen när jag ska gå ut till bussen så går jag vid halv 8 för att inte missa bussen som går tjugo i 8 men bussen kommer aldrig och jag börjar skolan kvart över . klockan hinner bli tio i och då ringer jag till trafikupplysningen och där får jag vänta ett bra tag innan hon säger att dom inte vet varför bussen inte kom, men till slut kommer nästa buss men då är jag ju ändå redan sen till skolan vilket inte är så bra om man har lena silverdal. men jag ringer till min pudding och säger att hon ska säga att jag 'r sen och det är hur mycket folk på bussen som hällst. man kunde ju knappast vicka på tårna, så mycket folk var det på bussen. men när jag väl har pratat med lovisa en stund säger hon att lena är sjuk och vi inte har någon lektion idag.! bra jobbad dom kunde lixom inte sagt det igår att vi hade en självständig uppgift att göra idag !? men aja det vara bara att försöka ta sig ut ur bussen och hoppa på bussen hem igen då. men när jag väl kommer fram till bussen så åker den iväg.. så då gick jag upp till järntorget istället för att vänta vid resecentrum, när jag kommer till järntorget så ringer jag till mathilda och pratar lite med henne.  men när jag lagt på telefonen och står och väntar på bussen så kommer det fram en gubbe och vill intervjua mig om dom nya biogas bussarna som vi fått i örebro. haha  inte så kul iomed att jag var så irriterad redan innan. men när jag väl kom hem så la jag mig på soffan och somna. det var riktigt skönt kan jag ju säga!
 sen blev att att hjälpa pappsen med maten, gott blev det iomed att jag gjorde den !;) just nu sitter jag och funderar på om jag ska upp på stan och köpa nya handbolls skor, dom gamla är ju jätte slitna!
men vi får se hur det blir med den saken!

RSS 2.0