Ellen Mårtensson

Ellen Mårtensson! jag saknar dig jätte mycket vi måste ta en helg då du får komme upp till mig här i örebro så ska vi ha jätte skoj!

vi hade så fruktansvärt kul på campen den sista vecka! allt var så sjukt kul när man var med dig hela dygnet! 
bill och bull på dagtid och spiderman och batman på natttid!






gammla härliga dialekten är tillbaka

 det är sjukt men jag kan bara sitta och lyssna på när mamma pratar i telefon och pratar med mormor eller släktingar från mariestad!

älskar dialekten, så den hissar vi!


en vanlig dag i skolan

ja jag säger då det! en vanlig dag på wadköping mer kan man inte säga !




kommunal jävlar

jag är så fruktansvärt trött på örebro kommun!
 angående örebro läns gymnasie kort.
i alla år så har gymnasie eleverna i örebro län fått gymnasie kort, men nu är det tydligen slut på det och bara elever som har mer än 6 km till skolan kommer att få.

FAN heller. jag har 6.5 km till skolan men har inte fått något jävla kort så jag ringer till kommunen och klagar då får jag bara ett svar att dom mäter närmaste cykel väg.. men HALLÅ det är busskort det handlar om, jag klan ju fan inte cykla till skolan när det är 37 grader kallt och 2 meter snö på cykelvägen?

men det sjukaste är att det är fyra barn som bor grannar med varandra och går på samma skolan och två av dom får det dära jävla busskortet!

asså det går inte att beskriva hur arg jag är på dom dära JÄVLA kommunalarna.



alla borde få gymnasie kortet som alla andra jävla år!


skoldags

ja nu är det dags att gå till skolan.
slutar 12 idag så det är ganska skönt. men har absolut inte en aning om vad jag ska göra sen? 

 


ojdå

ja jag fäger bara ojdå. jag har visst glömt att skriva lite här.

men iallafall så har jag haft en helt underbar fyra dagars helg hos älsklingen, även fast det inte blev som vi tänkte. men jag hade kul iallafall.
jag var blandannat på skansen och på gröna lund med andreas och det var grymt kul det också!





    

och massa andra djur men det blev bara massa bilder på apor, man kan ju undra varför?.. haha jag kan stå i timmar och bara kolla på apor, dom är så grymt fräna djur!

 

onsdag, vilket innebär torsdag i morgon.

ja idag är det onsdag kväll och det innebär att det är torsdag i morgon. och då blir det att åka till stockholm och träffa fredrik igen.
saknar dig massor min älskling!

skriver mer när jag kommit fram!

vi sitter i ring

hejsan hoppsan. nu sitter vi här ute allihoppa ute i en ring.  det är så trevlig så!


ny badad

hejsan hejsan. har nyss kommit upp från badet där det  vart mycket bus och skoj!
fick elin att hoppa från 5:an som han aldrig hade gjort tidigare.
nu blir det att sitta ute i solen och vänta på att maten ska bli klar.






vm segrare

inatt tog sveriges u18 landslag hem segern i vm och där med skrev dom historia i svensk handboll. stor grattis till tjejerna i vm truppen ochgrymt bra jobbat lina,linn och sara som alla tre var med och tog hem guldet. linn var het på gröten och dundra in 11 baljor i finalen mot norge. jag tror inte att det var så många som trodde att sverige skulle ta hem segern för norge har ett grymt och tufft spel.
jag trodde iallafall inte att sverige skulle kunna ta dom men jag trodde att norge skulle få ett tufft motstånd för sveriga har ett fruktansvärt bra försvarsspel.
men  nej sveriga visade vilka som var det starkaste laget och tog ledningen i halvtid med 17 - 10 och slut resultatet blev 34 - 28 tror jag det var. 
så grymt jävla bra är ni!  hoppas ni får några fortsatta trevliga dagar där nere i värmen!!




dagens

detta är dagens face look!

    
 


längesen men skönt

 ja nu är jag hemma igen. efter den första träningen efter operation!
är fortfarande lite skraj vad det gäller att ta emot bollar med vänster men det går frammåt och jag hoppas på en full sturka ganska snart!

nu blir det att snart krypa ner i sängen och kolla på en film skulle jag tro.




vm final!

dom åkte till dominikanska republiken för att ta vm guld, och i morgon kanske det händer.
sveriges junior landslag är i vm final och ska spela mot norge.
vi sitter här hemma i örebro och håller tummarna för er brudar!
ta hem det dära guldet nu så ni blir dom första juniorerna från sverige som vinner ett vm guld!





tråkigt

jag har grymt tråkigt just nu.  det finns absolut inget att hitta på när det spöregnar och ingen vill gå utanför dörren..

  
                   



grym låt!



man kan ju inget annat än att bara älska den hära låten! så grymt bra på aukustisk.


sista jobb dagen

så jävla skönt.idag var det min sista jobb dag! imorgon blir dat att vi bara tar det lungt och fikar och badar hemma hos tommy.  så skönt att det är över nu på en vecka. men sen börjar skolan igen vilked innebär att man måste börja gå  upp tidigt iallafall!

på tal om ingenting så hade jag tänkt mig att jag skulle gå ut och ta mig en 5km löprunda idag men nej så klart så ville inte vädret det.. det skulle ju såklart börja spö regna när jag hade satt på mig det oah var på väg ut genom dörren, och det värkar inte sluta på ett tag iallafall så jag skiter i löpningen idag tror jag.


göra idag då?

kom hem fårn jobber för en stund sen. och nu sitter jag och funderar på om jag ska försöka få med min mamma ut till marieberg. 

vi får se ur det blir annars har jag en annan sak jag ska göa men det får vi veta en annan dag om jag nu kommer att göra det..   ;)




sista veckan

ja nu ä'r jag inne på staste veckan på jobbet.. så jävla skönt är det att slippa att gå upp så tidigt på morgonen och cykla till jobbet. men snart börjar skolan istället.. men det är ändå mycket roligare så det gör int mig så mycket att gå upp och gå dit!

klantig som jag är så tappar jag ett ägg när jag skulle baka här om dagen.. det var inte så trevligt för jag har värkligen fobier för ägg, inte många som vet det men det har jag faktiskt..




en tidig kväll

hejsan hallå. nu är det i slutet av veckan. är gaska trött, men ska försöka hålla mig vaken till hjärtat ringer. om han nu ringer.

hahah idag på jobbet blev det inte så mycket gjort för min och saras del, vi skulle städa bilen invändigt och det gjorde vi men samtidigt blev det att vi tryckte och vred på alla knappar och spakar som fanns i bilen. hahah roligt var det iallafall kan jag ju säga!

men nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite.. hahah jag tror att jag kommer att somna innan fredrik hinner ringa. men jag lovar att jag ska försöka hålla mig vaken.


trött som ett as

hej hallå. ja nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli tre så jag kan åka till sjukhuset.

idag är jag jätte trött, varför vet jag inte men men sånt som kan hända ibland.



dagen outfit är enkelt men stabilt!


inget att skriva

ne jag har faktiskt inte så mycket att skriva just nu.. så det blir inte mer än såhär just nu!


flytta?

nu sitter jag och kollar på lägenheter i stockholm, ska ju flytta dit efter gymnasiet.
har faktiskt hittat några riktigt fin fina, men såklart måste man ju ha jobb för att kunna flytta och betala sin egna hyra och all mat och allt annat man gör av med pengar till!






frukost med älsklingen

nu sitter jag och äter frukost med min älskling. eller ja det är han som äter´och jag kollar på!


RSS 2.0